خودتان مدار مورد نظر را طراحی کنید
خیلی از افراد و مهندسین فعال در حوزه های الکترونیک نیاز دارند که سیستمی را خود طراحی کرده ، آن را برنامه ریزی کنند و د نهایت راه اندازی شود.خب راه های زیادی و همچنین ابزارهای نرم افزاری و سخت افزار زیادی برای کمک به این روند طراحی شده و موجود هستند. افرادی که تسلط کامل به الکترونیک دارند می اقدام به یادگیری و آموزش طراحی مدارات الکترونیکی کنند. لازم میدانیم بگوییم که تسلط بر قطعات الکترونیکی برای طراحی یک مدار پیشرفته کافی نبود و نیست ، شاید کسی باشد که به راحتی بتواند انواع قطعات الکترونیکی از جمله خازن ها ، دیودها ، مقاوت ها ، و… را تست کرده به سالم بودن و یا خراب بودن آن پی برده و در صورت نیاز آن را تعویض کند ولی این به دلیل این نیست که فرد می تواند خود نیز یک مدار الکترونیکی را طراحی و راه اندازی کند زیرا اولا مدارایتی که امروزه با آنها سروکار داریم به شکل آنالوگ نبوده و دیجیتال هستند و دوم این که صراحی مدارت پیشرفته این گونه نیست که با سرهم کردن دیودها – مقاومت ها و خازن ها بر طبق یک نقشه بتوانید یک مدار را طراحی کرده و از آن استفاده نمایید . زیرا مدارتی که با هدفی ساخته می شوند باید دستور پذیر بوده و یک بخش از یک دستگاه را به خوبی کنترل کنند که این نیازمند یک طراحی مهندسی و برنامه نویسی نیز هست و به همین دلیل آی سی هایی در بازار موجود هستند که قابل برنامه ریزی بوده و شما میتوانید در طراحی مدار خود از آن ها استفاده کنید تا بتوانید دقیقا کار مورد نظر خودرا از مدار بخواهید.
همان طور که گفته شد آی سی ها و قطعات برنامه پذیر فراوانی در بازار موجود است ولی یکی از این قطعات که هم یادگیری آن آسان بوده و هم میتوانید طیف وسیعی از مدارت کنترلی و هرنوع مدار دیگر را با آن بسازید آی سی هایی است موسوم به AVR که شادی نام آن را شنیده باشید. AVR یکی از پر کاربردترین میکروکنترلرها بوده که آی سی های فراوانی و با اهداف بسیار زیادی طراحی شده دارد که شما می توانید بنا بر نیاز خود آن را یاد بگیرید. ولی خوب آن است که یادگیری شما به گونه ای باشد که خیلی از جنبه های مبحث طراحی مدار با AVR را پوشش دهد و در این دور های آموزشی شما کلیدی ترین مباحث مربوط به AVR را خواهید آموخت و با کمی تلاش و تمرین خواهی توانست مدار الکترونیکی خود را طراحی کردن و بسازید و همچنین عیب یابی کنید تا در صورت عدم کار کرد صحیح بتوانید به محل و دلیل مشکل چی ببرید.
در اینجا سرفصل های آموزش طراحی مدار و AVR آورده شده است:
- آشنای کلی با الکترونیک و قطعات الکترونیکی مانند ترانزیستورها – دیود ها و مقاومت ها
- آشنایی با AVR و کاربردهای آن در طراحی مدار
- آشنایی با میکروکنترولرهای AVR به صورت تخصصی
- آشنایی با فرق بین میکرو پروسسور و میکرو کنترلر
- آشنایی با زبان برنامه نویسی c و آموزش زبان c در راستای AVR
- آموزش رسم نمودار برنامه نویسی ( فلوچارت)
- توضیحات فیزیک یک مدار الکترونیکی و نحوه ی طراحی یک برد مدار چاپی
- آموزش روش صحیح پیاده سازی قطعات الکترونیکی و آی سی ها در برد
- آموزش پورت های I/O و روش های استفاده از پورت ها
- آموزش رسم صفحه کیبورد ماتریسی
- آموزش راه اندازی ال سی دی کارکتری
- آموزش استفاده از زمان سنج twi – usart – و spi
- آموزش را اندازی موتور پله ای
- طراحی یک مدار ساده با AVR
- اجرای پروژهی طراحی شده
- و…..
شما در این دوره با تسلط کامل بر AVR میتوانید مدارات الکترونیکی مورد نظر خود را به راحتی طراحی و اجرا کنید.
جهت اطلاعات بیشتر در بارهی این دوره تماس بگیرید.
تلفن : ۰۲۱۶۶۹۰۴۲۰۲
آدرس مراجعه حضوری » عزیزان و علاقمندان به شرکت در دوره آموزش تعمیرات میتوانند با شماره های۰۲۱۶۶۵۶۸۲۸۴——-۰۹۱۹۱۰۸۰۲۸۷ تماس بگیرند و یا فرم پیش ثبت نام بالای صفحه را پر کنند تا همکاران ما در واحد آموزش با ایشان در اسرع وقت تماس بگیرند.
فرم ثبت نام آنلاین