آموزش تعمیرات پاور
آموزش تعمیرات پاور : پاور ها یکی از مهمترین بخش هایی هستند که در هر دستگاه الکترونیکی وجود دارد و کل انرژی ( برق ) مورد نیاز دستگاه برای کار کرد را تامین میکند تا دستگاه نیز در وظیفه خود خوب عمل کند.پاورها از تلفن های همراه گرفته تا بزرگترین دستگاه های صنعتی وجود دارد.
آموزش تعمیرات پاور تخصصی
در خیلی از دستگاه ها و شاید هم بشود گفت همه دستگاه ها پاور قلب تپنده ی دستگاه محسوب میشود و بدون آن یک وسیله هر چقدرهم پرقدرت باش کارایی خوبی نخواهد داشت، منتابع تغذیه و به عبارتی همان پاورها هم مبدل هستند و هم تغذیه کنند دستگاه .قصد داریم در این جا یک مثال بزنیم تا مبحث مبدل بودن و همین طور جایگاه منبع تغذیه را بهتر متوجه شوید.
آموزش تعمیرات پاور
یک کامپیوتر رومیزی ( pc ) را درنظر بگیرید.
این کامپیوترها دارای یک ماردبرد هستند – یک هارد دیسک – کارت گرافیک – رم ها و ….
خب همه این قطعات برای کار کرد نیازمند برق مورد نیاز خودشون هستند و از نظر ولتاژ و آمپراژ مورد استفاده خودشان.
دوم این که همه دستگاه های الکترونیکی و یا همان بردهای الکترونیکی با برق dc که شبیه برق باطری یکسو شده و دارای قطب منفی و مثبت هستند کار میکنند .
در حالی که برقی که ما از پریز می گیریم برق Ac بوده و منفی و مثبت ثابنی ندارد .
خب بردهای الکترونیکی نمی توانندبا این برق کار کنند و علاوه بر این ولتاژ و آمپر یرای کار کرد هر قطعه ای بادیگری فرق دارد.
آموزش تعمیر پاور
برای این منظور و این که یک کامپیوتر بتواند به درستی برق مورد نیاز خود را دریافت کرده و کار کند قطعه ای وجود دارد که در همه کامپیوترها موجود است به نام پاور .
اگر با کامپیوتر حتی فقط آشنا هم بوده باشد آن را دیده اید و یا زیاد نام آن را شنیده اید.پاور ابتدا برق AC شهری را گرفته و آن را به ولتاژهایی پایین تر تبدیل کرده .
همچنین به آمپرهای مختلفی تقسیم و تبدیل میکند .
در عین حال نیز نوع AC را به برق DC یکسوشده تبدیل میکند و به این ترتیب قطعات داخل کیس کامپیوتر میتوانند هرکدام برق مورد نیاز خود را دریافت کرده و کار کنند .
آموزش تعمیرات پاور اینورتر
در کامپیوتر های pc که در بالا هم مثال ما بر پایه آن بود به سه نوع ولتاژ نیازمند است : ۳٫۳ – ۵٫۵ و ۱۲ ولت . البته به برق باز کمتری برای کار کرد CPU -RAM و … نیاز است که آن را رگولاتورهای روی مادربرد از برق دریافتی از پاور میسازند .
به این ترتیب پاور علاوه بر این که برق مورد نیاز را برای دستگاه تامین میکند.
کار تبدیل را نیز انجام میدهد و هر چقدر توان بازدهی یک پاور زیاد باشد.
خب میتواند قطعات بیشتری را برق دهی ( تغذیه ) نماید و هرچقدر هم کیفیت پاور در نظر ساختار بالا باشد کار کرد قطعات بهتر و عمر آن ها هم طولانی تر خواهد بود.
آموزش تعمیرات پاور و سوئیچینگ
ولی اگر یک پاور کیفیت خوبی نداشته باشد قطعات نمی توانند به خوبی کار کنند .
در خیلی از موارد نیز دچار خرابی زودهنگام میشوند.
پاور نه تنها نباید نواسان ایجاد کند بلکه باید معماری ان به گونه ای باشد که نوسانات الکتریکی بیرونی را نیر خنثی کند و اجازه ی عبور این نواسانات به قطعات را ندهد.
آموزش تعمیرات پاور
تعمیرات پاور نیز دانش الکترونیکی خوبی را نیازمند است .
همچنین تجربه خوبی.زیرا باید بتوانید کل معماری یک پاور ( صرف نظر از نوع و مدل آن) را تشخیص داده و آن را عیب یابی نمایید.
در صورت تشخیص خرابی بتوانید به خوبی مشکل را بر طرف کنید .
این همان چیزی است که در دوره های آموزش تعمیرات پاور شما آن را فرا میگیرید.
اگر شما قصد تبدیل شدن به یک تعمیر کار حرفه ای دستگاه های الکتروینیکی را دارید .
پس باید تعمیرات پاور را هم خوب بلد باشد و به این ترتیب در عیب یابی دستگاه های الکترونیکی عملکرد بهتری را خواهید داشت.
تلفن تماس : ۰۲۱۶۶۹۰۴۲۰۲
آدرس » عزیزان و علاقمندان به شرکت در دوره آموزش تعمیرات میتوانند با شماره های۰۲۱۶۶۵۶۸۲۸۴——-۰۹۱۹۱۰۸۰۲۸۷ تماس بگیرند و یا فرم پیش ثبت نام بالای صفحه را پر کنند تا همکاران ما در واحد آموزش با ایشان در اسرع وقت تماس بگیرند.