آموزش سخت افزار شبکه

آموزش سخت افزار شبکه

آموزش سخت افزار شبکه

امروزه به دلیل گسترش ارتباطات  و پیشرفت روزانه وسایل ارتباطی و لزوم استفاده از شبکه های کامپیوتری در بسیاری موارد احساس می شود. شبکه های کامپیوتری از خانگی تا اداری و سازمانی همگی بر یک اساس ساخته و راه اندازی می شوند که البته موارد امنیتی باید در شبکه های گسترده تر بیشتری رعایت کرد. يک شبکه کامپيوتری از اتصال حداقل۲یا ۳ و چندین کامپيوتر تشکيل می گردد که توسط کابل، فیبر نوری، امواج رادیویی به هم متصل می شوند. کاربران کامپیوتر می توانند با اتصال به شبکه از فایلها، تجهیزات جانبی مثل پرینتر، مودم به صورت مشترک استفاده کنند یا به اشتراک بگذارند. از جمله قابلیتهایی که شبکه ای کامپیوتری دارند می توان به ارسال ایمیل، اشتراک گذاری فایلها و تجهیزات و… اشاره کرد. شبکه های کامپيوتری در ابعاد متفاوت و با اهداف گوناگون طراحی و پياده سازی می شوند. شبکه های محلی یا Local-Area Networks)  LAN ) و گسترده یا Wide-Area Networks) WAN ) دو نمونه رایج هستند. در شبکه های  LAN ، کامپيوترهای موجود در يک ناحيه محدود جغرافيائی مانند خانه و يا محيط کار به يکديگر متصل می گردند . در شبکه های WAN ، با استفاده از خطوط تلفن و يا مخابراتی ، امواج راديوئی و ساير گزينه های موجود، دستگاه های مورد نظر در يک شبکه به يکديگر متصل می گردند .

استفاده از شبکه مزایایی دارد مانند: کاهش در هزینه ها، افزایش سرعت، و درنتیجه صرفه جویی در زمان و آسان شدن کارها. اما معایبی نیز دارد؛ از جمله میتوان به سرقت رفتن و از دست دادن اطلاعات و آلوده شدن کامپیوتر به ویروس نام برد.

به کامپیوتری که در شبکه نقش یک سرویس دهنده را بازی می کند سرور (sever) و کامپوتری که از این سرویس های ارائه شده استفاده می کند کلاینت (client) می گویند.

همانطوری که عنوان شد کامپیوترها با یک سری سخت افرار بهم متصل می شوند و هر شبکه برای کار کرد خود علاوه بر برنامه های نرم افزاری نیاز به یک سری قطعات سخت افزاری دارد تا به خوبی کار خود را انجام دهد. از جمله مهمترین تجهیزات سخت افزار شبکه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کارت شبکه: از مهمترین قطعات موقع ایجاد شبکه می باشد. کارت های شبکه از نظر سرعت ۱۰ و ۱۰۰ یا ۱۰۰۰ مگابایت بر ثانیه (mg/s) هستند. در حال حاضر همه مادربردهای جدید دارای کارت شبکه Onboard هستند و نیازی به خریداری کارت شبکه نیست. وظیفه آن ارتباط بین کامپیوتر و محیط انتقال است.
  • هاب یا سوئیچ (Hub or Switch) و روتر: هاب به عنوان درگاهی است که ترمینال ها و سوکت­ های هر کامپیوتر عضو شبکه به آن وارد می­ شود و زمانی که بیشتر از ۲ کامپیوتر را شبکه کنیم استفاده می شود. سوییچ نیز یک نوع هاب پیشرفته است. سوییچ و روتر درشبکه نشان می دهند داده ها بر روی شبکه باید چگونه عمل کنند . درواقع کار اصلی هر دو آن ها یکی است و امکان ارتباط دستگاه های موجود در شبکه با یکدیگر را فراهم می سازند. رو ترها مدیریت فعالانه تری برای اینکه وظایف به درستی در شبکه انجام شده است  و اطمینان داشته باشیم دارد و سوییچ ها ازکارایی کمتری برخوردارند.
  • کابل یا محیط انتقال: کابل کواکسیال یا Coaxial، کابل های زوجی یا هشت سیمی، فیبر نوری. در یک شبکه وایرلس رسانه انتقال هوا است و امواج در هوا پراکنده می شوند. کابلها وضیفه اتصال کامپیوتر و پرینتر و سروز و سایر تجهیزات سخت افزاری را برعهده دارند.

امروزه لزوم استفاده از اینترنت بر کسی پوشیده نیست و در هر مکانی که وارد می شویم تقریبأ میتوان گفت متصل به شبکه جهانی هستند و به شدت واسته و نیازمند به آن هستند از جمله مراکزی که میتوان نام برد بانک ها و ادارات و مراکز ارائه خدمات می باشد که به شدت نیازمند اتصال به سرور هستند برای تبادل اطلاعات و اگر اختلالی پیش آید نه تنها خود این مراکر بلکه مشتری نیز متحمل ضرر و زیان می شوند. اما به حر حال بروز اختلال در کارکرد وسیله سخت افزاری پیشامدی غیر قابل انکار است و البته باید به سرعت بر طرف شود. در همه مواقع خرید مجدد لوازم به صرفه نبوده چه از نظر مالی و چه زمانی از این رو این مراکز به دنبال متخصصین در امر تعمیر این تجهیزات هستند و در این بین کسانی که بتوانند در حداقل زمان به رفع عیب بپردازد بسار مورد توجه موسسات و شرکت ها خواهند بود. و در دنیایی که به سرعت همه چیز در حال پیشرفت است برای رقابت و معرفی شرکت ها و خدمات آن بهترین راه استفاده از شبکه است چرا که همه به آن و هر کدام بتواند به سرعت پاسخگو باشد پیروز میدان خواهد بود. از این رو متخصص در زمینه نرم افزاری و سخت افزاری شبکه های کامپوتری یکی از مشاغل پر سود در بازار شعلی است.

انستیتو انفورماتیک تعمیرکار یکی از قویترین مراکر ارائه خدمات نرم افزاری و سخت افزاری شبکه با برگزاری دوره های آموزش تعمیرات سخت افزار شبکه فرصتی را برای علاقمندان ورود به این حرفه  فراهم آورده است.

برخی از سرفصل های دروسی که در این دوره ها تدریس می شود:

  • آشنایی کلی با شبکه
  • چگونه شبکه کردن کامپیوترها
  • آشنایی با سخت افزارهای شبکه
  • آشنایی با انواع ماژول های سوئیچ
  • نحوه نصب و راه اندازی دستگاههای سوئیچ و روتر
  • آشنایی با لوازم عیب یابی
  • آموزش کامل عیب یابی و نحوه تشخیص و رفع آنها  

و موارد دیگری که در طول آموزش به صورت عملی و با توجه به مبحث تدریس خواهد شد.

شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این دوره ها با شماره های زیر تماس بگیرید.

تلفن : ۰۲۱۶۶۹۰۴۲۰۲

آدرس : تهران-میدان انقلاب-کارگر شمالی-خ نصرت-نرسیده به جمالزاده-پلاک۹۸-واحد۳
۰۲۱۶۶۹۲۲۳۷۹—–۰۲۱۶۶۹۳۵۹۲۱

جهت ثبت نام می توانید فرم زیر را پر کنید.

مشخصات فردی
وضعیت تحصیلات
اطلاعات تماس
دوره آموزشی

[recaptcha theme:dark]